ls bedrijf of organisatie, zowel beginnend als reeds verder ontwikkeld, wordt men voortdurend geconfronteerd met een veelheid van vragen. Hoe ontwikkel ik een nieuw business concept? Hoe richt ik mijn organisatie in? Welke financiering is er nodig voor een project en hoe krijg ik deze? Wat is de beste vestigingsplaats voor een nieuwe divisie? Aranco helpt bij de invulling van deze vragen door het leveren van business consultancy diensten, zoals het ontwikkelen van business plannen, -cases en -concepten en het uitvoeren van marktonderzoek.

Tegelijkertijd voert ook Aranco ook interim-management opdrachten uit om:

  • een uitgebracht advies of ontwikkeld concept te implementeren;
  • een vacature tijdelijk in te vullen;
  • een veranderingsproces te begeleiden;
  • een project of programma op te zetten en uit te voeren;
  • een crisis te managen.

Klik hier voor meer informatie.

Referentieproject ‘Business consultancy’:

Ontwikkeling business plannen voor de inrichting van de persoonlijke grensinformatievoorziening aan de Nederlands-Duitse grens (i.s.m. E,til) en de Nederlands-Belgische grens, beiden in opdracht van de Sociale Verzekeringsbank (Bureaus Belgische en Duitse Zaken).

Referentieproject ‘Interim management’:

Interim Raad van Bestuur Sevagram. Stabiliseren en (bedrijfsmatig) herinrichten van een brede zorginstelling in Zuid-Limburg (16 locaties, thuiszorg, omzet € 110 mln.). Focus op vastgoedproblematiek.

Meer referentieprojecten vind u hier.